George Tuță (PNL): Sectorul 1 s-a degradat de când e Clotilde Armand primar. Oamenii îmi spun că nu mai suportă această situație. Eu reprezint schimbarea (VIDEO)

George Tuță (PNL): Sectorul 1 s-a degradat de când e Clotilde Armand primar. Oamenii îmi spun că nu mai suportă această situație. Eu reprezint schimbarea (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / George Cristian Tuță

George Tuță (PNL), candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1, a declaray că sectorul s-a degradat și a rămas în urmă de când e condus de Clotilde Armand. El a acuzat-o că a făcut extrem de puține investiții și că nu a atras fonduri europene. George Tuță a mai susținut că el reprezintă schimbarea și alternativa la acest fel de a face administrație.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

George Tuță: Sectorul 1 s-a degradat. Oamenii îmi spun că sunt nemulțumiți

„Lucrul pe care-l văd mereu în sondaje că nu se schimbă e dezamăgirea față de primarul de la Sectorul 1. Acolo, oamenii își doresc mereu același lucru – schimbarea. De aceea, eu sunt varianta care poate aduce această schimbare.

La Sectorul 1 avem, de fapt, o competiție în doi, între cei care o susțin pe doamna Armand și sunt mulțumiți de ce au văzut în Sectorul 1 – faptul că nu sunt școli, că centrul din curtea Bisericii Mavrogheni nu e gata, că nu au fost făcute investiții absolut deloc, 13% mi se pare extrem de puțin, că nu au fost atrase fonduri europene – sau doresc schimbarea pe care o pot aduce eu, fiind candidatul comun al PNL și PSD.

Îmi spun oamenii, foarte mulți nu mai suportă starea de azi. Îmi dau mesaje că au fost ignorați 4 ani și acum, în campanie electorală, i-a apucat hărnicia. Cam ăsta e mesajul pe care mi-l spun cetățenii zi de zi. Lucrurile se văd cu ochiul liber, nu avem nevoie de niciun fel de cercetare ca să ne dăm seama că ce s-a întâmplat în ultimii ani în Sectorul 1 înseamnă o degradare a sectorului.

Vorbeam de capitala Capitalei când Sectorul 1 aducea inovare în administrația publică. Azi, din păcate, a rămas în urmă față de celelalte sectoare, care au început să se dezvolte. Nu vedem pasaje, vreo școală nouă, parc nou, dar vedem în alte sectoare”, a declarat George Tuță, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`