George Tuță (PNL): „Cetățenii Sectorului 1 au votat schimbarea. Începem reconstrucția Capitalei”

Publicat: 10 06. 2024, 00:02
Actualizat: 10 06. 2024, 00:06
Deputatul George Tuță, liderul PNL Sector 1 și candidatul PNL la Primăria Sectorului 1. Sursa foto: Partidul Naţional Liberal / Facebook

George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, a dat de înțeles că a învins-o pe Clotilde Armand (USR) și el a câștigat alegerile. Pe Facebook, acesta a dat un mesaj de mobilizare spre reconstrucția sectorului.

Mesajul lui George Tuță, după alegerile locale

„Cetățenii Sectorului 1 au votat schimbarea. Începem reconstrucția Capitalei de la încredere: vom păzi și vom număra fiecare vot! Știm însă deja că oamenii au dat mesajul că trebuie să începem reclădirea Sectorului 1! Și asta, ne onorează și ne obligă.

Mulțumesc fiecărui om care a avut încredere în propunerea noastră de reconstrucție! Mai mult, promit fiecărui om care n-a avut încredere că voi munci din greu pentru a dovedi că putem reclădi Capitala Capitalei. Nu în ultimul rând, mulțumesc echipei care a muncit și încă muncește pentru că are încredere în visul meu de a implementa o administrație cu respect pentru oameni”, a transmis George Tuță, pe Facebook.

Mesajul a fost dat în contextul în care exit-poll-ul CURS-Avangarde îl dă pe el și pe Clotilde Armand la egalitate, cu 41%.