George Simion promite un milion de case ieftine dacă ajunge președinte: „E posibil! Noi știm să fim harnici”

Publicat: 15 06. 2024, 21:49
Actualizat: 15 06. 2024, 21:59
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

George Simion, liderul AUR, și-a lansat oficial candidatura la alegerile prezidențiale, în cadrul unui eveniment desfășurat la Arenele Romane, în București. Câteva sute de membri de partid au fost prezenți. Cu această ocazie, Simion a promis că dacă va ajunge președinte, va veni cu un proiect de construcție a unui milion de locuințe la prețuri accesibile.

Simion avertizează asupra „orătăniilor din gheena iadului”

„Mulțumesc că n-ați dat bir cu fugiții și să știți că sacrificiile pe care le-ați făcut, inclusiv faptul că ați venit astăzi aici, nu vor rămâne nerecompensate. În bătălia finală, voi sunteți cei care ați făcut diferența prin toate orele pe care le-ați acordat acestui proiect (…)”, le-a spus George Simion celor prezenți, potrivit G4Media.

El a avertizat că „toate orătăniile din gheena iadului” vor încerca acum să împiedice turul doi al alegerilor prezidențiale, de teama că poate câștiga alegerile.

George Simion promite case ieftine

Simion a mai spus că AUR nu va face alianță cu PSD sau PNL.

Cât despre programul său electoral, el a spus că vine cu „soluția împroprietăririi românilor” – un proiect de construcție a unui milion de locuințe la prețuri accesibile.

„Vor spune unii că, vai, nu e posibil, ba e posibil prin mult, mult efort și noi știm să depunem efort și să fim harnici. De asta sunt singurul președinte de partid care a ținut să iasă în față să își asume candidatura la președinția țării. Ceilalți merg pe la ambasade și sunt leneși”, a mai afirmat George Simion.