George Simion, despre nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de prim-ministru: Mi se pare o glumă, probabil o cacealma pe care președinte Klaus Iohannis o folosește

Publicat: 09 12. 2020, 21:34

George Simion,co-președinte al partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a comentat, miercuri seară, într-o intervenție telefonică în platoul B1 TV, nominalizarea lui Florin Cîțu din parteaPartidului Național Liberal pentru funcția de prim-ministru al României.

Simion crede că președintele țării „joacă la cacealma”, pentru că știe că Florin Cîțu nu va trece de votul parlamentului.

„Mi se pare o glumă, probabil o cacealma pe care președinte Klaus Iohannis o folosește în negocierile cu celelalte forțe politice cu care intenționează să-și impună guvernul. Florin Cîțu nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru. Vorbim de ministrul finanțelor s-a împrumutat in ultimul an enorm. 4000 de lei pentru fiecare român.

Noi nu dorim împrumutarea românilor pana la a treia generație. Nu credem ca Florin Cîțu a fost un ministru al Finanțelor bun, pentru că nu a făcut nimic pentru finanțele României,, la fel cum întreg guvernul Orban nu a produs bogăție. Am trecut printr-o situație de criză, dar toate economiile europene și-au revenit, numai a României, nu.

Asta va fi prima propunere a lui Iohannis, după aceea va reveni, după ce Cîțu nu trece de votul parlamentului, va reveni cu o a doua propunere pe care unii parlamentari de frica de a nu-și pierde noile mandate, îl vom vota”, a declarat Simion.