George Scutaru anunţă oficial că va fi consilier pe probleme de securitate al preşedintelui Klaus Iohannis

Publicat: 16 12. 2014, 16:25

Deputatul George Scutaru a anunțat, marți, că va deveni consilier prezidențial pe probleme de securitate al preşedintelui Klaus Iohannis. Fostul lider de Grup al PNL urmează să-şi dea demisia, vineri, din Parlamentul României.

Intenţionez să-mi anunţ demisia din Parlament. Ar fi o stare de incompatibilitate între calitatea de membru al Parlamentului şi cea de consilier prezidenţial şi am considerat că ar fi normal, ţinând cont ca mâine si poimâine, adică miercuri si joi, vor fi activităţi doar în Comisiile de buget-finanţe, decizia de înlocuitor în calitatea de lider de grup sa fie luată astăzi, vineri dimineaţa fiind ultima şedinţă a Camerei Deputaţilor, ocazie cu care o să-mi depun demisia din Parlament„, a declarat acesta după şedinţa de grup a deputaţilor PNL, scrie stiripesurse.ro.

Viitorul consilier al lui Klaus Iohannis, George Scutaru, a cerut, în anul 2007, desființarea Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și a Serviciului Român de Informații (SRI), susținând că sunt comandate de președintele Traian Băsescu. (Detalii AICI)