Geoană: Să mă bată Dumnezeu dacă înţeleg care este calculul în spatele acestei decizii

Publicat: 07 11. 2011, 18:02
Foto: B1 TV

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că nu înţelege felul în care conducerea partidului a decis schimbarea sa din funcția pe care deține.

„Nu înţeleg care e câştigul PSD din aşa ceva, văd numai pierdere pe linie – văd pierdere de prestigiu în opinia publică, văd agitaţie în partid, văd o dificultate în a explica cum ai o fucnţie pe care de bine de rău o foloseşti în interesul opoziţiei şi al ţării şi o dai pe tavă actualei puteri. Să mă bată Dumnezeu dacă înţeleg care este calculul în spatele acestei decizii”, a spus Geoană.

Acesta a precizat că cei din PSD nu i-au argumentat această decizie și că singurul motiv care i s-a prezentat a fost vizita făcută în Statele Unite fără a fi mandatat de partid sau stat.

„Conducerea partidului nu a justificat în niciun fel, pur şi simplu e o decizie, nu am primit niciun fel de reproş explicit. Am senzaţia că i-a supărat vizita mea în America, de parcă vizita mea acolo e ceva neobişnuit pentru cineva. Au mai fost invocate chestiuni legate de o eventuală candidatură la preşedinţie, nu am făcut altceva decât să respect protocoul USL, care spune că în 2014 cel mai bine plasat dintre candidaţii PSD şi PNL va candida”, a spus Geoană.

Președintele Senatului a conchis asigurând că a fost și va rămâne un om care a luptat pentru valorile social-democrate.