Geoană, despre trădarea din PSD: "Cine poate crede că eu aș repeta isprava UNPR? Voi încerca să vorbesc cu Ponta"

Geoană, despre trădarea din PSD: "Cine poate crede că eu aș repeta isprava UNPR? Voi încerca să vorbesc cu Ponta"

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri seară, că va avea o discuție cu președintele partidului, Victor Ponta, vis-a-vis de trădarea din rândul social democraților, afirmând totodată că nimeni n-ar putea crede că el, alături de alte persoane, ar repeta episodul UNPR.

Că aş fi negociat în numele lui Traian Băsescu, e cel puţin cusut cu aţă albă. Cred că şi pe fond de stres, extraordinar de încărcat, cu campanie, temeri şi suspiciuni, cineva să cadă în capcană. Cum poate să creadă cineva că eu cu un plâlc de haiduci repetăm isprava UNPR?„, a spus Geoană, pentru Gândul.

Acesta a adăugat că nu a comis niciun gest ostil la adresa partidului și că va încerca să discute cu Victor Ponta pentru a lămuri situația.

Mai bun creştin decât mine nu văd pe 20 de mii de kilometri pătraţi în jur.Am fost dat afară din partid pe o invenţie ca acum, dar n-am făcut niciun gest ostil la adresa partidului. Nu am avut o discuţie cu Victor Ponta. Voi încerca să am o discuţie cu el. Am vorbit cu Crin Antonescu la Senat. Măi, Crin, ai ieşit cu ceva la televizor, zi-mi în faţă, bărbăteşte, nu cu insinuări„, a mai spus senatorul.

Geoană a încheiat arătând că dacă cineva din PSD a încercat să creeze o formulă disidentă în partid, atunci acel cineva ar trebui tratat cu asprime.

Dacă e cineva care a încercat să creeze o formulă disidentă în partid, care să lucreze cu Traian Băsescu, acest personaj trebuie tratat cu asprime„, a conchis Mircea Geoană.

Cine a trădat PSD-ul?

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că nu are dovezi care să indice că președintele Traian Băsescu ar fi discutat cu cineva din rândul social democraților pentru a-i propune funcția de premier în noul Executiv, ci dovezi că cineva din PSD a vorbit în numele șefului statului, urmând să fie exclus din partid.

Actualul șef al Guvernului a adăugat că persoana din PSD care ar fi vorbit în numele președintelui a discutat și cu alți membri din partid pentru a obține susținere în cazul unei posibile desemnări pentru funcția de premier.

Potrivit unor surse din cadrul PSD, citate de Mediafax, Victor Ponta s-ar fi referit în mod direct la Mircea Geoană, atunci când a spus că o persoană din partid a vorbit în numele lui Traian Băsescu, iar din această cauză se vor lua sancțiuni drastice, respectiv excluderea.

Vezi AICI mai multe detalii despre acest scandal din PSD.

Geoană: Scenariul din PSD, cusut cu ață albă

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`