Geoană, către Comitetul Executiv: Întreaga situație nu este altceva decât o înscenare premeditată

Publicat: 19 11. 2011, 17:37
Foto: evz.ro

Mircea Geoană scrie din nou conducerii PSD şi Comitetului Naţional Executiv, cerând de această dată membrilor Comitetului să verifice situaţia în care se află şi să îi sancţioneze pe cei care au creat această situaţie.

Mai mult, vorbeşte despre decizia din Comisia de Arbitraj, acolo unde spune că nu i s-a dat dreptul să se apere.

Până în prezent nu mi-au fost comunicate motivele pentru care se cere sancþionarea mea de către Comitetul Executiv Național.  Mai mult, observ că în spațiul public sunt invocate de la un moment la altul motive noi, ajungându-se de la vizita în America până la neîncredere în mine în eventualitatea unei suspendări a Președintelui României. Acest lucru demonstrează tot mai clar că întreaga situație nu este altceva decât o înscenare premeditată„, transmite Mircea Geoanã conducerii partidului și membrilor Comitetului Național Executiv.

Geoanã mai spune cã decizia Biroului permanent Național al PSD de a înlocui reprezentantul PSD de la Președinția Senatului este lovită de nulitate, deoarece trebuia să aibă aprobarea finalã a CEx.

Vreau să mă refer la activitatea Comisiei Naționale de Arbitraj și Integritate Morală a PSD, care a acționat cu rea-credință și împotriva prevederilor Statutului PSD. În lumina unor dezvăluiri făcute de mass-media în ultimele zile în legătură cu lucrările acestei Comisii, sunt evidente noi încălcări ale Statutului PSD” , mai spune Geoană, care susține că i-a fost luat dreptul de a se apăra.

Tocmai de aceea președintele Senatului spune că membrii Comitetului Național Executiv nu pot lua în discuție sancționarea lui și cere o verificare a situației în care se află.