Gafele din campanie ale PNL l-au scos din minți pe Blaga. Audioconferința convocată de acesta cu liderii din teritoriu s-a lăsat cu urlete și înjurături

Publicat: 23 11. 2016, 23:08
Foto: Secunda TV

Campania electorală a PNL merge atât de prost încât Vasile Blaga a fost nevoit să-și spună din nou cuvântul și nu de o manieră prea prietenoasă față de colegii săi. Strigăte, țipete și înjurături s-au putut auzi marți la audioconferința ad-hoc convocată de către fostul co-președintelui PNL, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro.

"Ne-a scos la tablă ca pe niște copii mici. Eu am avertizat de săptămâni bune că noua strategie nu prinde la oameni, dar a fost careva dornic să ma asculte la București? Nu! Iar acum vine Blaga să dea cu noi de pământ, după ce nu s-a implicat mai deloc în campanie", a povestit un lider de filială.

Blaga le-ar fi reproșat președinților de filiale că s-au lăsat pe o ureche, că nu organizează evenimente electorale, nu discută cu cetățenii și se bazează numai pe efectele pozitive ale măsurilor luate de Guvernul Cioloș.

Nici conducerea centrală a partidului și consultanții de campanie nu au scăpat de gura lui Blaga.

"Ne-a acuzat că nu existăm, că asta nu e campanie, ce ne batem joc și noi și candidați. Ne-a cerut să ne delimităm de imaginea lui Dacian Cioloș pentru ca nu am știut să o explotăm inteligent în campanie, să nu-i mai folosim imaginea în afișe, pentru că nu dă randamentul scontat și să ne folosim mai mult resursele interne, activiștii și primarii partidului, plus să punem candidații la treabă. Altfel, nu mai stăm prea mult în funcții", a povestit un alt lider de filială.

Se pare că Vasile Blaga a ales să se implice din nou în activitatea partidului după ce mai mulți primari aifostului PDL s-au plâns acestuia că Alina Gorghiu și Gheorghe Falcă nu nu fac deloc treabă bună în campanie și pierd din alegători.