Gabriela Vrânceanu Firea s-a înscris în PSD și ar putea candida la alegerile parlamentare

Gabriela Vrânceanu Firea s-a înscris în PSD și ar putea candida la alegerile parlamentare
Foto: enational.ro
Fostul realizator TV Gabriela Vrânceanu Firea a intrat în PSD, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, liderul social-democrat Robert Negoiţă.

Potrivit lui Negoiţă, intrarea lui Firea în PSD este un câştig pentru partid: ”PSD este un partid atractiv, un partid al celor care doresc să se realizeze profesional. Este un partid deschis pentru cei care vor să facă politiă. Îi doresc doamnei Firea ca în politică să aibă performanțe mult mai mari decât a avut în presă”.

Ecaterina Andronescu şi Rovana Plumb au declarat, la rândul lor, că salută și sprijină intrarea Gabrielei Firea în PSD.

Ecaterina Andronescu a declarat că o felicită pe Gabriela Firea pentru decizia luată și îi dorește mult succes: ”Vreau să o felicit pentru acestă decizie.  Doamna Firea ne-a demonstrat ca ziaristă că are ceva de spus. Este o profesionistă a acestui domeniu. O apreciez pentru curajul și profesionalismul de care a dat dovadă ca jurnalist și sunt sigură că va avea mari performanțe și în politică”.

Rovana Plumb a aisgurat-o pe Firea de tot sprijinul PSD: ”Eu apreciez enorm de mult la tine că niciodată nu ai avut teamă de necunoscut. Ai activat în atât de multe domenii și mereu ai reușit. Deciziea de azi este o nouă provocare pentru tine. Ai tot sprijnul PSD”

”Să ne urăm succes, avem multe de făcut pentru că cetațenii așteaptă multe de la noi”, a mai declarat Rovana Plumb.

Gabriel Firea a spus că este alături de PSD începând de azi deoarece este ”mai apropiată de doctrina PSD, decât de cea a Partidului Conservator” și pentru că ”tineretul trebuie să se implice alături de cei care au mai multă experiență pentru a construi o Românie nouă”.

Întrebată de jurnaliști dacă va candida la alegerile parlamentare, Firea a răspuns că ”orice membru de partid își dorește la un moment dat să intre într-o competiție electorală pentru a fi validat”.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`