Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă și Anghel Iordănescu, mesaje de susținere pentru Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei: „E un om muncitor, dinamic, perseverent, de care Bucureștiul are nevoie” (VIDEO)

Publicat: 24 05. 2024, 14:43

Continuă mesajele de susținere pentru candidații la Primăria Capitalei. Campioanele olimpice Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, și fostul selecționer al echipei Naționale de fotbal, Anghel Iordănescu, au transmis prin mesaj video motivele pentru aleg să o sprijine pe Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei. Mesajele vin după ce campioana olimpică Nadia Comăneci și marele tenismen Ilie Năstase au transmis mesaje similare.

Szabo, Lipă și Iordănescu o susțin pe Firea pentru Primăria Capitalei

„Îmi revine deosebita bucurie, și plăcere de asemenea, să-i urez mult succes Gabrielei în această competiție importantă pentru București. E un om muncitor, dinamic, un om perseverent, un om de care Bucureștiul are nevoie. Are o strategie extrem de importantă pentru dezvoltarea Bucureștiului”, a transmis Gabriela Szabo.

Anghel Iordănescu a afirmat, la rândul său: „Sunt convins că voi toți cunoașteți problemele cu care noi, bucureștenii, ne confruntăm. O susțin pe Gabriela Firea! E o femeie puternică hotărâtă, tenace, care niciodată nu renunță la luptă. E o familistă convinsă și are în spate o echipă de profesioniști. Doamne ajută!”.

„Știu că determinarea, munca neobosită și pasiunea pentru ceea ce faci sunt esențiale pentru a reuși. Ești o femeie puternică, cu o viziune clară și dedicată îmbunătății vieții cetățenilor Capitalei noastre dragi. Fiecare pas pe care-l faci înainte e un pas către un viitor mai bun pentru noi toți. Îți doresc mult succes și sunt alături de tine în această luptă!”, i-a transmis Elisabeta Lipă Gabrielei Firea.

Nadia Comăneci și Ilie Năstase, mesaje de susținere pentru Gabriela Firea

Anterior, un mesaj similar de încurajare a transmis și fostul tenismen Ilie Năstase: „O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”.

„Eu nu am opțiuni politice. Cred, însă, că o femeie poate fi lider atât în viața profesională, cât și în cea personală. O cunosc pe Gabi de când era în presă și cred că a demonstrat mereu că poate să le facă pe amândouă. Îi urez succes și cred că în orice proiect se va implica, nu va dezamăgi. Succes!”, a declarat și Nadia Comăneci.