Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă și Anghel Iordănescu, mesaje de susținere pentru Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei: „E un om muncitor, dinamic, perseverent, de care Bucureștiul are nevoie” (VIDEO)

Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă și Anghel Iordănescu, mesaje de susținere pentru Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei: „E un om muncitor, dinamic, perseverent, de care Bucureștiul are nevoie” (VIDEO)

Continuă mesajele de susținere pentru candidații la Primăria Capitalei. Campioanele olimpice Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, și fostul selecționer al echipei Naționale de fotbal, Anghel Iordănescu, au transmis prin mesaj video motivele pentru aleg să o sprijine pe Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei. Mesajele vin după ce campioana olimpică Nadia Comăneci și marele tenismen Ilie Năstase au transmis mesaje similare.

Szabo, Lipă și Iordănescu o susțin pe Firea pentru Primăria Capitalei

„Îmi revine deosebita bucurie, și plăcere de asemenea, să-i urez mult succes Gabrielei în această competiție importantă pentru București. E un om muncitor, dinamic, un om perseverent, un om de care Bucureștiul are nevoie. Are o strategie extrem de importantă pentru dezvoltarea Bucureștiului”, a transmis Gabriela Szabo.

Anghel Iordănescu a afirmat, la rândul său: „Sunt convins că voi toți cunoașteți problemele cu care noi, bucureștenii, ne confruntăm. O susțin pe Gabriela Firea! E o femeie puternică hotărâtă, tenace, care niciodată nu renunță la luptă. E o familistă convinsă și are în spate o echipă de profesioniști. Doamne ajută!”.

„Știu că determinarea, munca neobosită și pasiunea pentru ceea ce faci sunt esențiale pentru a reuși. Ești o femeie puternică, cu o viziune clară și dedicată îmbunătății vieții cetățenilor Capitalei noastre dragi. Fiecare pas pe care-l faci înainte e un pas către un viitor mai bun pentru noi toți. Îți doresc mult succes și sunt alături de tine în această luptă!”, i-a transmis Elisabeta Lipă Gabrielei Firea.

Nadia Comăneci și Ilie Năstase, mesaje de susținere pentru Gabriela Firea

Anterior, un mesaj similar de încurajare a transmis și fostul tenismen Ilie Năstase: „O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”.

„Eu nu am opțiuni politice. Cred, însă, că o femeie poate fi lider atât în viața profesională, cât și în cea personală. O cunosc pe Gabi de când era în presă și cred că a demonstrat mereu că poate să le facă pe amândouă. Îi urez succes și cred că în orice proiect se va implica, nu va dezamăgi. Succes!”, a declarat și Nadia Comăneci.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie