Gabriela Firea, val de acuzaţii la adresa PNL: Partid iresponsabil, disperat să ajungă la putere

Publicat: 30 12. 2014, 17:46
Foto: activenews.ro

După ce liberalii au atacat proiectul de buget la Curtea Constituționlă, Gabriela Firea revine cu un val de acuzații la adresa PNL, susținând că formațiunea a pus în pericol bugetul „pentru a-și atinge un obiectiv politic meschin”, notează paginadepolitică.ro.

„Din păcate, chiar dacă judecătorii constituționali au respins această sesizare, un lucru este clar: PNL este un partid iresponsabil, disperat să ajungă la putere, dispus să blocheze funcționarea statului pentru atingerea acestui obiectiv”, a susținut Gabriela Firea.

Senatoarea PSD mai spune că motivul pentru care PNL a atacat la CCR leagea bugetului ar fi intenția partidului de a bloca funcționarea normală a instituțiilor publice începând cu luna ianuarie.

„PNL a făcut tot posibilul pentru a bloca funcționarea normală a instituțiilor publice începând cu luna ianuarie. Acesta este singurul motiv pentru care peneliștii au atacat la CCR bugetul pentru anul 2015, pentru că niciun politician responsabil nu s-ar opune majorărilor salariale din Educație și Sănătate, sau reducerii unor taxe precum TVA în turism sau cea pentru construcții speciale, precum și menținerea la cote reduse a altora, cum ar fi CAS la angajator sau TVA la pâine”, a spus Firea.