Gabriela Firea: USL s-a rupt în Ilfov. PSD e tratat ca ruda săracă (VIDEO)

Gabriela Firea: USL s-a rupt în Ilfov. PSD e tratat ca ruda săracă (VIDEO)

Continuă scandalul în interiorul USL. Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat joi, pentru B1 TV, că USL nu mai există în județul Ilfov,  întrucât PNL a făcut alianță cu PDL, existând chiar și un vicepreședinte democrat-liberal în Consiliul Județean.

„Având în vedere că încă din iunie 2012 PNL a ales să facă alianță cu PDl, iar acum este un vicepreședinte de la PDL la CJ. Înseamnă că PNL a rupt încă din iunie 2012, iar acum a făcut ferfeniță protocolul USL. Mi se pare destul de nedrept ca Antonescu tot pe mine să mă urecheze public, că sunt mai vocală decât președintele PNL Ilfov și pe mine să mă treacă pe lista ireponsabililor care vor moartea USL. Eu am solicitat o intervenție a lui Crin Antonescu încă de anul trecut și s-a ajuns la o situație explozivă. M-a ironizat cap coadă. Dar eu nu-mi permit să fiu obraznică la adresa lui. Eu aștept în continuare un răspuns la gestul făcut luni și anume transmiterea către PNL a unui pact de neagresiune. Am primit doar ironii, maliziozități”, a declarat Firea, pentru B1 TV.

Aceasta a mai spus că așteaptă o părere din partea lui Victor Ponta legat de viitorul Uniunii.

„Planul B, îl așteptăm de la președintele partidului. Ne-am spălat rufele în familie, când situația s-a agravat am reacționat. PSD e tratat ca ruda săracă în Ilfov”
, a mai spus senatorul.

Divergenţele între PNL şi PSD Ilfov au început luni, când PSD Ilfov le-a propus liberalilor semnarea unui pact de neagresiune şi colaborare privind alegerile europarlamentare din 2014.

Gabriela Firea: USL s-a rupt în Ilfov

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)