Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei

Senatoarea Gabriela Firea și-a depus azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei din partea Alianței electorale PSD+UNPR. Dosarul de candidat a fost însoțit de aproximativ 30.000 de semnături de susținere din partea bucureștenilor. Într-o scurtă declarație de presă, Gabriela Firea a punctat faptul că a intrat în această competiție cu un singur gând, acela de a determina o creștere vizibilă a calității vieții bucureștenilor.

Am venit astăzi împreună cu o echipă de tineri pentru că această campanie este despre viitorul Bucureştiului şi despre viitorul lor. Îmi amintesc cum am venit eu în Bucureşti acum 25 de ani, cât de mult m-am luptat pentru a-mi construi o carieră şi o familie. Vreau să le dau lor mai multe şanse: un oraş mai curat, în care îşi pot găsi o slujbă bună, îşi pot întemeia o familie şi creşte copiii. Sunt sigur că şi părinţii şi bunicii lor îşi doresc acelaşi lucru.

Aglomeraţie, poluare, gropi, transport în comun deficitar, căldură, lipsa curăţeniei. Pentru aceste probleme ale oraşului am soluţii simple şi rapide. Vreau ca bucureştenii să vadă rezultate concrete deja după câteva luni, nu să aştepte cu anii.

Invitaţia mea către toţi competitorii este să avem o campanie pozitivă, în care vorbim despre viitor, nu despre trecut, despre bucureșteni și despre cum putem să le facem viața mai bună.

În următoarele săptămâni, mi-am propus să dialoghez cu cât mai mulţi bucureşteni, oameni de toate vârstele, din toate cartierele oraşului. Vreau să îi ascult şi să le vorbesc despre viitorul acestui oraș”, a declarat candidatul PSD la alegerile pentru fotoliul de edil al Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`