Gabriela Firea (PSD), atac la noul PNL: "Însetați de putere și incapabili să se reformeze”

Publicat: 05 01. 2015, 23:23

Purtătorul de cuvând al PSD, Gabriela Firea, aruncă săgeți către liberali, după ce aceștia au anunțat că vor depune o moțiune de cenzură pentru a schimba Guvernul Ponta.

Aceasta suține că PNL este incapabil să se reformeze, dar și că moțiunea de cenzură este motivată doar de o sete de putere a liberalilor, scrie paginadepolitica.ro.

Senatorul Firea declară că prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu, cel desemnat de către noul PNL în funcția de premier, este complet nepregătit.

”Din păcate, PNL este la fel de distructiv sub conducerea Alinei Gorghiu și a lui Vasile Blaga precum era PDL atunci când era condus de Traian Băsescu. Un demers a cărei singură menire este să îi aducă pe democrat-liberali din nou la putere, în frunte cu un prim-ministru complet nepregătit, în persoana lui Cătălin Predoiu, este complet neserios. PNL nu reprezintă în acest moment o alternativă pentru că nu are un proiect de guvernare sau o viziune pentru România. Singura motivație politică a celor din opoziție este în acest moment setea de putere – iar românii nu asta așteaptă”, a mai declarat acesta, vizibil iritată.

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, că partidul va prezenta programul de guvernare pe data de 28 februarie.Mai mult, ea a precizat că PNL-ul dorește alegeri anticipate, însă, deoarece acest lucru este ”extrem de greude realizat”, va depune o moțiune de cenzură, imediat după ce va fi prezentat programul de guvernare. (Detalii AICI)