Gabriela Firea: Nu voi urma parcursul lui Băsescu, nu voi candida la președinție. Nu sunt interesată nici de șefia PSD (VIDEO)

Gabriela Firea: Nu voi urma parcursul lui Băsescu, nu voi candida la președinție. Nu sunt interesată nici de șefia PSD (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, marți seară, în cadrul emisiunii Dosar de Politician de pe B1 TV, că nu intenționează să candideze pentru funcția de președinte al PSD.

De asemenea, aceasta a precizat că nu vrea să urmeze parcursul lui Traian Băsescu, care de la Primăria Capitalei a fost propulsat în funcția de Președinte al României.

Gabriela Firea: Nu voi urma parcursul lui Băsescu, nu voi candida la președinție. Nu sunt interesată nici de șefia PSD

#DIRECT_ONE_0zbx89#

"Nu aș candida la președinția partidului. Nu sunt interesată. Dacă se va întâmpla peste niște ani, vedem la momentul respectiv.

Sunt foarte fermă, dau în scris că nu am nicio intenție de a urma parcursul fostului primar general al Capitalei Traian Băsescu, care a ajuns președinte.

Consider că nu mă caracterizează un astfel de comportament", a afirmat candidatul PSD la Primăria Bucureștiului.

Totodată, Firea a spus că "nu este o afacere" să lași meseria de jurnalist, aceasta activând în mass-media mulți ani înainte să intre în PSD, pentru scena politică, dar a recunoscut că o ajută experiența anterioară.

"Nu este nicio afacere să intri în politică pentru că încrederea în oameni politici e foarte slabă.
Eu îmi închei în câteva luni mandatul de senator. Poate am creat un trend, poate partidele s-au gândit să promoveze oameni care au lucrat ani de zile cu cetățeanul. De asta au fost preferați unii jurnaliști. Ar mai fi și ușurința de a vorbi cu oamenii", a mai spus Firea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`