Gabriela Firea le promite bucureștenilor din Sectorul 1 că va finaliza Spitalul Metropolitan și va prelua podul CFR Constanța pentru a-l consolida (VIDEO)

Publicat: 20 05. 2024, 13:33
Actualizat: 20 05. 2024, 13:35

Locuitorii Sectorului 1 își doresc parcuri curate și îngrijite, servicii medicale de calitate și proiecte pentru educația copiilor. Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, le-a promis bucureștenilor din Sectorul 1 că va finaliza Spitalul Metropolitan și va prelua podul CFR Constanța pentru a-l consolida.

Angajamentele Gabrielei Firea pentru bucureștenii din Sectorul 1

„Bucureștenii din Sectorul 1, ca și ceilalți din întreg orașul, sunt oameni de ispravă. Muncitori, devotați, implicați și atașați de Capitală.

În ultimii patru ani, Sectorul 1 – cândva Capitala Capitalei – a suferit prea mult. E nevoie de o schimbare, asta mi-au spus bucureștenii pe care i-am întâlnit în Parcul Bazilescu și pe străzile din jur. Vor curățenie, grijă pentru sănătatea lor și a copiilor, atenție pentru fiecare cetățean.

Noi, echipa social-democrată avem câteva priorități: consolidarea Podului CFR Constanța, construcția Spitalului Metropolitan, reintroducerea autobuzului școlar și gospodărirea corectă a marilor parcuri, Herăstrău și Cișmigiu.

Pentru acești oameni facem noi ECHIPĂ. Mergem ÎMPREUNĂ la Primăria Capitalei, la primăriile de sector, în Consiliul General și în consiliile de sector. Cu toții luptăm pentru București – orașul dorit de oameni”, a declarat Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei.