Gabriela Firea, întrebată „dacă se mai poate schimba situația”: Sigur că da. Procesul de votare este în plină desfășurare. Îi rog pe colegii mei să nu plece din secții ca data trecută, să nu semneze procese-verbale în alb (VIDEO)

Publicat: 09 06. 2024, 21:32
Actualizat: 09 06. 2024, 21:33
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, i-a îndemnat pe colegii săi „să nu plece din secții ca data trecută, să nu semneze procese-verbale în alb, să nu semneze procese-verbale cu anumite modificări făcute cu pixul sau cu carioca”.

Ce a spus Gabriela Firea despre votul pentru Primăria Capitalei

Candidata PSD a spus că va oferi opinii „doar după numărătoarea oficială a voturilor”.

„Opinii voi avea doar după numărătoarea oficială. Știți părerea mea despre aceste cifre care se vehiculează. Vă aduceți aminte că anul trecut s-a dat o diferență de 10 puncte, nu a fost decât de patru puncte”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă se mai poate schimba situația până la ora 22, Gabriela Firea a răspuns: „Sigur că da, sigur că da. Încă procesul de votare este în plină desfășurare. Încă o dată îi rog pe colegii mei să nu plece din secții ca data trecută, să nu semneze procese-verbale în alb, să nu semneze procese-verbale cu anumite modificări făcute cu pixul sau cu carioca, și să apărăm voturile noastre. Așa este normal, din respect față de cetățeni.