Gabriela Firea, după retragerea lui Ludovic Orban: Regret ce i s-a întâmplat. Nu m-am bucurat de răul cuiva niciodată

Publicat: 11 04. 2016, 17:29
Foto: aktual24.ro

După ce Ludovic Orban și-a anunțar retragerea din cursa pentru funcția de primar general la Primăria Capitalei, contracandidata sa, Gabriela Firea a reacționat, spunând că îi pare rău pentru această veste.

”Uman, regret ce i se întâmplă lui Ludovic Orban. Nu m-am bucurat niciodată de răul cuiva. Politic vorbind, așteptăm decizia PNL de a anunța un nou candidat pentru PMB. Îmi doresc să câștig alegerile prin cel mai mare număr de voturi din partea bucureștenilor, nu pentru că pățesc ceva rău contracandidații mei…”, a spus senatoarea Gabriela Firea, potrivit stiripesurse.ro.

Ludovic Orban și-a anunțat retragerea de la candidatura pentru Primăria Capitalei și demisia din funcția de vicepreședinte al PNL și vicepreședinte al Camerei Deputaților după ce i s-a impus control judiciar și impunerea umăririi penale de către DNA. (Detalii AICI)

Procurorii susțin că acesta ar fi ar fi cerut 50.000 de euro unui om de afaceri pentru a-i trimite la două posturi de televiziune în sensul de a-i fi promovată imaginea în timpul campaniei electorale. (Detalii AICI)