Gabriela Firea, Cătălin Predoiu și Nicușor Dan, angajamente pentru dezvoltarea economică a Bucureștiului. Cum va arăta Capitala în viziunea lor (VIDEO)

Publicat: 24 05. 2016, 23:57

Gabriela Firea, Cătălin Predoiu și Nicușor Dan au explicat pentru B1 TV, în cadrul emisiunii moderate de Silviu Mănăstire, cum vor dezvolta Bucureștiul, din punct de vedere economic, în eventualitatea în care vor ieși învingători în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a susținut că este inadmisibil ca bucureștenii să stea ore în șir în trafic și vrea să rezolve această problemă mai ales prin construirea de parcări lângă gurile de metrou și la marginea orașului. Aceasta s-a mai referit și la problema spitalelor și a promis investiții și curățenie. Totodată, referitor la domeniul Educației, aceasta a spus că va înființa servicii after school și va acorda pachete familiilor nevoiașe pentru a preveni abandonul școlar.

La rândul său, Predoiu a pus accent pe dezvoltarea și disciplina bugetară, pe cheltuirea corectă a banilor și pe capacitatea de autofinanțare a Primăriei, dar și pe atragerea de investiții directe, pentru că Bucureștiul are potențial.

Predoiu a mai făcut referire și la crearea unui parc pentru industria IT, la finalizarea canalului București-Dunăre și la crearea unei adevărate industrii cinematografice.
Pe de altă parte, Nicușor Dan s-a referit la cerințele oamenilor de afaceri: Primăria să devină un partener credibil și să fie o interfață între mediul de afaceri și educație. Totodată acesta a mai vorbit și despre transparență și cheltuirea eficientă a banilor.

Gabriela Firea, Cătălin Predoiu și Nicușor Dan, angajamente pentru dezvoltarea economică a Bucureștiului

#DIRECT_ONE_y5oo6x#