Gabriela Firea, câștigătoare la Primăria Capitalei: Îi felicit pe bucureșteni pentru că ei au câștigat. Îi asigur pe cei care nu au votat pentru mine că voi fi primar pentru toți (VIDEO)

Gabriela Firea, câștigătoare la Primăria Capitalei: Îi felicit pe bucureșteni pentru că ei au câștigat. Îi asigur pe cei care nu au votat pentru mine că voi fi primar pentru toți (VIDEO)
foto: B1 TV

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat în cursa pentru București, este noul primar al Capitalei, potrivit primelor informații, arată B1 TV.

Atât liderul social-democraților, cât și noul primar al bucureștenilor, au ieșit la declarații după afișarea primelor rezultate.

"Astăzi pentru noi este o zi importanttă. Procesul de modernizare al partidului este o etapă importantă pe care am atins-o. Am avut 45.000 de candidați, peste 20.000 de candidați noi. Astăzi, PSD a arătat că poate să fie diferit, atât de celelalte partide, cât și față de trecut. Toată lumea de la PSD a dus o campanie pozitivă, o campanie centrată pe proiecte. Am rezistat tuturor provocărilor. Vreau să o felicit pe Gabi Firea pentru campania pozitivă, realistă și respectabilă pe care a dus-o. A arătat bucureștenilor că se poate câștiga Primăria Capitalei și cu un proiect și cu un program. O felicit pentru că a rezistat tuturor atacurilor. Sunt foarte bucuros că am mizat pe această femeie curajoasă. În premieră de peste 100 de ani, Bucureștiul va avea ca primar general o femeie. Vreau să îi ofer trei trandafiri: unul pentru curaj, unul pentru tenacitate și unul pentru responsabilitate. În final, vreau să îi asigur pe toți românii că am înțeles că încrederea pe care am primit-o nu este un cec în alb, este un vot care ne responsabilizează și să îi asigur că principalele responsabilități ale PSD vor fi dezvoltarea României și ridicarea nivelului de trai", a declarat președintele PSD, Liviu Dragnea.

"Vreau să încep cu sinceritate prin a mulțumi tuturor bucureștenilor care astăzi au votat un om și un program și nu au mai votat împotriva. Le mulțumesc și celor mai tineri și celor mai puțin tineri, și celor don cartierele bogate și celor din cartierele sărace, și celor din clasa mijlocie și celor modești, cei cu care m-am întâlnit și care mi-au spus că vor să fac ceea ce am făcut la Senat și în presă, adică să muncesc cu oamenii pentru oameni. Mă bucur că proiectul meu care a însemnat o Capitală cu școli mai bune, cu mai multe locuri de joacă pentru copii, cu diminuarea poluării, a avut câștig de cauză. Îi felicit pe bucureșteni pentru că, în această seară, ei au câștigat și îi asigur pe cei care nu au votat pentru mine că voi fi primar pentru toți. Acestea sunt analizele sociologice din acest moment și îi asigur pe toți bucureștenii că voi fi primarul loc și că îi vor reprezenta cu cinste și că nu am uitat ce am promis în campanie", a declarat și Gabriela Firea.

Gabriela Firea, câștigătoare la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_p2zqch#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`