Gabriela Firea, apel la Iohannis: Să explice cum a făcut averea imobiliară. Până acum s-a acoperit în penibil

Publicat: 24 09. 2014, 17:08

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea susţine că Iohannis se acoperă de penibil în încercarea de a-şi justifica micul imperiu imobiliar, făcând un apel către acesta să le explice românilor „o dată pentru totdeauna” cum a dobândit averea.

Potrivit acesteia, „Klaus Werner Iohannis nu poate găsi o explicație legală pentru modul în care a dobândit cele șase case, așa că de fiecare dată când este nevoit să vorbească despre acest subiect, minte și face gafe de tot râsul”.

„Pentru că n-au ținut explicațiile potrivit cărora din banii strânși pe meditații, sau din cei de la nuntă, sau din moșteniri, a putut strânge suma necesară pentru a-și clădi micul său imperiu imobiliar, acum Iohannis crede că îi poate păcăli pe români și spune că, de fapt, casele lui sunt modeste. Are chiar tupeul să compare valoarea lor cu un apartament în București, în condițiile în care, potrivit evaluărilor din presă, acestea valorează cel puțin trei sferturi de milion de euro!”, a transmite Firea, într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

„Facem un apel catre domnul Iohannis, sa vina in fata romanilor si sa explice o data pentru totdeauna cum si-a dobandit averea imobiliara, deoarece, pana acum, tot ce a reusit sa faca a fost sa se acopere de penibil”, a mai spus Gabriela Firea.