Gabriela Firea: Acum simt că sunt sprijinită de Marcel Ciolacu și de toți ceilalți colegi. Au fost și momente mai dificile, eu mă pregătisem trei ani. Am depășit acele etape și suntem hotărâți să venim cu rezultate bune pentru București (VIDEO)

Gabriela Firea: Acum simt că sunt sprijinită de Marcel Ciolacu și de toți ceilalți colegi. Au fost și momente mai dificile, eu mă pregătisem trei ani. Am depășit acele etape și suntem hotărâți să venim cu rezultate bune pentru București (VIDEO)
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre relația cu partidul, marți, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și a spus că acum simte că este sprijinită atât de Marcel Ciolacu, cât și de restul colegilor săi.

Gabriela Firea (PSD), pe B1 TV: Acum simt că sunt sprijinită de Marcel Ciolacu și de toți ceilalți colegi

Întrebată dacă simte un sprijin complet dinspre PSD, social-democrata a spus: „Acum, da, simt că sunt sprijinită de președintele Marcel Ciolacu, prim-ministrul, de asemenea, de secretarul general, domnul Stănescu, de șeful de campanie, Mihai Tudose, de toți ceilalți colegi – și astăzi domnul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a reiterat deschiderea pentru a transfera centura ocolitoare a Capitalei de la Ministerul Transporturilor la Primăria Capitalei (…). Simt o susținere și, dacă voi câștiga, vom avea și majoritate în Consiliul General”.

„Au fost și momente mai dificile. Eu mă pregătisem trei ani, știți foarte bine discuția cu candidatul «deocamdată» și «de moment». Am depășit cu toții acele etape și suntem aici. Suntem aici hotărâți să venim cu rezultate foarte bune pentru București”, a adăugat Gabriela Firea.

Gabriela Firea: Capitala trebuie să respire, să repornească motoarele în șantiere

Candidata PSD la Primăria Capitalei a vorbit și despre subfinanțarea Capitalei, dar și despre nevoia de accesare a fondurilor europene.

„Capitala trebuie să respire, să repornească motoarele în șantiere, să simțim din nou că avem curățenie, fluidizarea traficului și mai multe investiții în școli și în spitale, ceea ce cred că în echipă putem să facem. Subfinanțarea Capitalei este de mulți ani de zile și credem că, cu ajutorul Guvernului și cu ajutorul fondurilor europene pe care le putem obține pentru București, am obținut în mandat un miliard de euro fonduri europene, din păcate în ultimii patru ani nu s-au mai obținut decât 100.000 de euro, foarte puțin relativ la câte probleme sunt în Capitală. Putem să venim cu proiecte mari în București, nu doar din acestea de micromanagement”, a continuat Gabriela Firea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`