Gabriela Firea a dat cu mătura prin Capitală: V-am mai spus şi nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi (VIDEO)

Publicat: 20 05. 2016, 09:50
foto: rfi.ro

Candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, a vrut să dovedească cu mătura în mână că este persoana potrivită pentru a conduce Capitala.

Firea susţine că astfel a risipit îndoielile celor care nu cred că poate să facă ordine după 10 bărbaţi, câti primari au fost înaintea ei, la Capitală, arată B1 TV.

"V-am mai spus şi nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi. Asta apropo de domnii care s-au succedat la Primăria Generală a Capitalei. Să vină o femeie harnică, destoinică şi tenace să facă ce nu au făcut ei. Nu spun că nu au făcut nimic, dar se putea mai mult şi mai bine. E momentul meu să dovedesc"., a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a dat cu mătura prin Capitală: V-am mai spus şi nu m-aţi crezut că pot să fac curăţenie după 10 bărbaţi

#DIRECT_ONE_e9w6qs#

Asta a susţinut Firea, în timp ce strângea gunoaiele dintr-un părculeţ din sectorul 6 al Bucureştiului. Candidatul PSD la Primăria Capitalei a participat la o acţiune de salubrizare a unui loc de joacă, organizată de de candidatul social-democrat la Primăria Secotului 6, senatorul Gabriel Mutu. Cei doi au alternat curăţenia cu mesajele electorale şi au acuzat administraţia sectorului al cărui primar este liberalul Rareş Mănescu.

Cu toate acestea candidaţii PSD nu au fost primiţi cu braţele deschise de către cetăţenii din sectorul 6. Mai mulţi alegători i-au acuzat de corupţie şi că au pus monopol pe sector, alături de colegii liberali.