Gabriel Zetea: PSD nu face strategii cu cine să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale / Dacă guvernarea nu merge bine, nici votul către Marcel Ciolacu nu va fi unul bun (VIDEO)

Gabriel Zetea: PSD nu face strategii cu cine să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale / Dacă guvernarea nu merge bine, nici votul către Marcel Ciolacu nu va fi unul bun (VIDEO)
Foto: Facebook @ Gabriel Valer Zetea

PSD nu face strategii cu cine să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale, a declarat deputatul Gabriel Zetea, vicepreședinte al partidului, joi, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea (PSD), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebat despre sondajul Sociopol care îi plasează pe Marcel Ciolacu și George Simion, în această ordine, pe primele două poziții la alegerile prezidențiale, vicepreședintele PSD a spus: „Nu face Partidul Social Democrat strategii cu cine să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale, că nu este în puterea noastră să decidem acest lucru”.

„Va conta foarte mult campania electorală, felul în care ceilalți contracandidați își vor alege strategiile de campanie, felul în care se vor prezenta și vor reuși să își câștige încrederea românilor, până la urmă. Ce contează pentru noi este noi să facem o campanie bună, să putem să îl ajutăm pe Marcel Ciolacu să iasă în fața românilor, să își prezinte lucrurile bune pe care le-a făcut la guvernare, pentru că soarta lui Marcel Ciolacu și a Partidului Social Democrat este legată de asta, de o bună guvernare”, a adăugat Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea: Dacă guvernarea nu merge bine, nici votul către Marcel Ciolacu nu va fi unul bun

„Marcel Ciolacu este primul ministru al României. Atâta vreme cât are politici publice prin care românii simt că au ceva de câștigat, că trăiesc mai bine, că viața lor este mai bună, atunci sigur că va avea și un vot pe măsură. În momentul în care guvernarea nu merge bine, chiar dacă nu e o guvernare doar a Partidului Social Democrat, este una comună împreună cu Partidul Național Liberal și poate și acesta e de multe ori un obstacol, că nu poți să iei o decizie de unul singur, e normal să te consulți cu partenerii din coaliție, deci dacă guvernarea nu merge bine, atunci nici votul către candidatul Partidului Social Democrat nu va fi unul bun”, a continuat Gabriel Zetea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”