Gabriel Zetea (PSD): „Guvernarea merge foarte bine și va merge până la finalul actualului mandat”

Publicat: 01 10. 2024, 12:14
Foto: Gabriel Valer Zetea / Facebook

Gabriel Zetea a precizat într-o intervenție pentru B1 TV că deși există tensiuni în coaliție, guvernarea PSD-PNL va continua cel puțin până la alegerile parlamentare:

“Există coaliție pentru că guvernarea merge foarte bine și va merge până la finalul actualului mandat, a actualului Parlament.

De asemenea, guvernul a fost învestit de actualul Parlament. Există și tensiuni. De ce? E campanie electorală, orgoliile sunt destul de mari, fiecare politician vrea să dea niște declarațiic are să rupă ritmul, să iasă în fața oamenilor.

PNL folosește aceste tehnici de a vorbi cu electoratul român și de a transmite mesaje anti-PSD, adică exact ce face dreapta de 20 de ani de zile în România”.

Potrivit lui Gabriel Zetea, tensiunile legate de campania electorală între PSD și PNL nu va afecta guvernarea:

“Există în continuare astfel de tensiuni, dar asta nu afectează guvernarea. Eu zic că liderii PNL, vor participa la aceste ședințe pentru că în continuare sunt decizii importante de luat în ceea ce privește guvernarea. Nu avem o alianță, nu discutăm împreună despre un viitor politic, sau cel puțin din partea PNL nu se mai vorbește despre acest lucru pentru că PNL trebuie să facă concurență partidelor de dreapta care nu știu să prezinte propriul program de guvernare, ci să se identifice în fața românilor ca fiind anti-pesediști”.