Gabriel Zetea (PSD), atac la „patriotul” Rareș Bogdan (PNL): „Cum îl cheamă pe colegul tău de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deținute de OMV?”

Gabriel Zetea (PSD), atac la „patriotul” Rareș Bogdan (PNL): „Cum îl cheamă pe colegul tău de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deținute de OMV?”
Foto: Gabriel Valer Zetea / Facebook

Deputatul PSD Gabriel Zetea l-a atacat pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan după ce acesta a cerut companiilor de stat românești să-și închidă conturile pe care le au la băncile austriece din țară.

Întrebările lui Zetea (PSD) pentru „patriotul” Bogdan (PNL)

„Trei întrebări scurte pentru “patriotul” liberal, Rareș Bogdan, unul dintre marii luptători care “au înfrânt” cauza aderării României la Schengen:

1. Când cerea colegilor săi, în special unui ministru PNL, ca toate firmele de stat din energie să-și mute conturile la bănci românești știa și cum îl cheamă pe ministrul care a pus Romgaz să ia 350 milioane de euro credit tocmai de la BCR și Raiffeisen, chiar anul acesta?

2. Cum îl cheamă pe colegul său de partid, ministrul a cărui familie are benzinării deținute de OMV?

3. Cum îl cheamă pe cel care se bătea cu pumnii în piept și promitea că dă ultimul asalt la cancelarul Austriei, alături de Manfred Weber, liderul popularilor europeni, care azi îl susține pe cancelarul Austriei?

P.S. Răspunsurile sunt pe masa premierului”, a scris Gabriel Zetea, pe Facebook.

Rareș Bogdan a denunțat comportamentul „nesimțit” al Austriei

Reacția social-democratului vine după ce Rareș Bogdan a solicitat companiilor de stat românești să-și închidă conturile pe care le au la băncile austriece din țară.

El a acuzat Austria de comportament „sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit” când a votat împotriva aderării României la Schengen.

„Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste”, afirmase Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`