Gabriel Zetea: Infirm orice zvon legat de o demisie a mea din funcția de președinte al PSD Maramureș

Gabriel Zetea: Infirm orice zvon legat de o demisie a mea din funcția de președinte al PSD Maramureș
Foto: politicalocala.ro

Președintele organizației PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat, sâmbătă, că nu și-a pus niciun moment problema demisiei din funcție și a făcut un  apel la colegii din PSD pentru ca aceștia să înțeleagă că unitatea PSD este singurul scop pentru care trebuie să luptăm împreună, scrie Agerpres.

Infirm orice zvon legat de o demisie a mea din funcția de președinte al PSD Maramureș și, mai mult, fac un apel la prietenii și colegii mei președinți de organizații PSD din țară de a înțelege că unitatea PSD este singurul scop pentru care trebuie să luptăm împreună. Orice demisie înseamnă slăbirea PSD, șubrezirea susținerii guvernării Ponta. Consider că obiectivele noastre actuale se rezumă la: pregătirea și câștigarea alegerilor locale în 2016, ca o bază pentru câștigarea alegerilor parlamentare, promovarea unor obiective de guvernare în folosul românilor și continuarea finanțării proiectelor administrației locale„, a spus Gabriel Zetea.

Zetea a mai adăugat că partidul trebuie să rămână unit și să se bazeze în continuare pe partenerii politici.

Dacă vom fi uniți, dacă vom lupta așa cum am făcut-o din 2012 încoace, alături de partenerii noștri din UNPR, PC și PLR, vom avea succes. Altfel, orice demisie devine irelevantă„, a punctat Zetea.

 Potrivit unor surse, Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş,se presupunea că și-a dat demisia în semn de solidaritate cu fostul președinte executiv al partidului Liviu Dragnea. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`