Gabriel Zetea, despre prezența lui Marcel Ciolacu la meciul României: Nu e un semn pentru candidatura la prezidențiale. E un microbist înrăit / Ne dorim să ia o decizie la nivel personal în ceea ce privește candidatura (VIDEO)

Gabriel Zetea, despre prezența lui Marcel Ciolacu la meciul României: Nu e un semn pentru candidatura la prezidențiale. E un microbist înrăit / Ne dorim să ia o decizie la nivel personal în ceea ce privește candidatura (VIDEO)
Sursa foto: Facebook - Marcel Ciolacu

Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD, a comentat decizia liderului social-democrat de a asista la meciul dintre România și Ucraina, marți, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus că „prezența lui Marcel Ciolacu pe un stadion de fotbal, în calitate de suporter, nu e un semn pentru candidatura la alegerile prezidențiale”.

Gabriel Zetea, pe B1 TV: Marcel Ciolacu este un microbist înrăit

Întrebat dacă prezența liderului PSD pe Allianz Arena este un indiciu că va candida la prezidențiale, Gabriel Zetea a spus: „Prezența lui Marcel Ciolacu pe un stadion de fotbal, în calitate de suporter, nu e un semn pentru candidatura la alegerile prezidențiale”.

„Marcel Ciolacu este un microbist înrăit, știm foarte bine că este suporter al echipelor de fotbal și a participat de-a lungul multor ani de zile, în spate dacă ne uităm, în istorie, l-ați văzut frecvent pe stadioanele de fotbal, fie că sunt meciuri din cupele europene, fie că sunt meciuri din campionatul național, fie că e vorba despre echipa națională a României. Așadar, acesta nu este un indiciu că Marcel Ciolacu candidează la alegerile prezidențiale”, a adăugat Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea: Ne dorim să ia o decizie la nivel personal în ceea ce privește candidatura

Referitor la faptul că suporterii îl întrebau pe Marcel Ciolacu dacă va candida, Gabriel Zetea a spus: „Așa cum îl întrebăm și noi. Până la urmă, și noi, membrii Partidului Social Democrat, ne dorim, în primul rând, ca Marcel Ciolacu să ia o decizie la nivel personal în ceea ce privește candidatura la alegerile prezidențiale. Noi, cu siguranță, îl susținem. Eu personal, și ca președinte de organizație județeană, și ca vicepreședinte al Partidului Social Democrat la nivel național, îl susțin cu siguranță 100% pe Marcel Ciolacu, pentru că este personalitatea de pe partea stângă a eșicherului politic cu cea mai mare cotă de încredere, iar lucrul acesta este certificat de către toate sondajele de opinie”.

„Lucrurile sunt puțin diferite la alegerile prezidențiale. În primul tur, partidele politice, da, cu adevărat se mobilizează, cei care au un electorat mai mare își pot împinge candidatul în turul 2 al alegerilor prezidențiale, dar în turul 2 ține deja de o decizie personală a candidatului, pentru că el trebuie să convingă oamenii, trebuie să stea să se uite în ochii fiecărui om, fiecărui român, sigur, la nivel figurativ vorbind, și să îi convingă să îl voteze. Nu poate un partid de unul singur să facă pe cineva Președinte. Trebuie candidatul să aibă alura, prestanța necesară pentru a se impune și pentru a câștiga încrederea fiecărui român, iar aici intervine decizia personală”, a mai declarat vicepreședintele PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)
17:58 - Anchetă în Iași după apelul suspect pe care l-a efectuat un copil de 13 ani la 112
17:56 - Tragedie la Gura Humorului. Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare grav. Cum s-a petrecut accidentul