Gabriel Zetea: Dacă există argumente pertinente ale PNL și o susținere mai largă din partea altor partide, putem să stăm de vorba despre comasarea alegerilor. De la o zi la alta, colegii de la PNL se răzgândesc (VIDEO)

Gabriel Zetea: Dacă există argumente pertinente ale PNL și o susținere mai largă din partea altor partide, putem să stăm de vorba despre comasarea alegerilor. De la o zi la alta, colegii de la PNL se răzgândesc (VIDEO)
Foto: Facebook @ Gabriel Valer Zetea

PSD nu își dorește comasarea alegerilor în mod special, dar este dispus să stea de vorbă despre acest subiect dacă există argumente pertinente ale PNL și o susținere mai largă a altor partide politice, a declarat deputatul Gabriel Zetea, vicepreședinte al social-democraților, vineri, pe B1 TV, la „Bună dimineața, România!” cu Alex Vlădescu.

Gabriel Zetea (PSD), pe B1 TV, despre comasarea alegerilor

Gabriel Zetea spune că „nu Partidul Social Democrat a adus în spațiul public aceste discuții legate de comasarea diferitelor tipuri de alegeri”.

„Anul trecut vorbeam despre alegeri prezidențiale care să fie aduse în turul 1 cu alegerile locale odată, acum a apărut varianta comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, sunt colegii din Partidul Național Liberal care au propus aceste lucruri, ba au adus și argumente, că facem risipă de bani dacă nu comasăm alegerile și că este un an dificil, au venit cu tot felul de argumente, iar acum câteva zile l-am văzut pe domnul Ciucă că el n-a vorbit de fapt niciodată, după aceea iarăși că și-a luat mandat să vină să negocieze… I-aș ruga să se așeze la o masă, să vină cu toate argumentele pe masă, pentru că timpul trece, n-o să putem să facem discuții despre comasare de acum înainte o lună, pentru că în trei luni deja depunem listele pentru alegerile europarlamentare, este deja cam târziu”, a declarat Gabriel Zetea.

„În principiu ne dorim menținerea calendarului electoral”

„Noi nu ne dorim această comasare în mod special. În principiu ne dorim menținerea calendarului electoral, dar dacă există argumente pertinente pe care un partener în coaliție, în speță Partidul Național Liberal aduce argumente corecte și mai există și o susținere din partea altor partide politice, mai largă, nu doar partidele de la putere să își dorească, putem să stăm de vorbă (…). De la o zi la alta, colegii de la Partidul Național Liberal se răzgândesc”, a mai spus Gabriel Zetea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)