Frunzăverde: Nu se poate vorbi de traseism. Decizia de a părăsi PDL vine după ce timp de șase ani am fost un personaj de opoziție în partid

Publicat: 07 04. 2012, 22:00

Fostul lider PDL Sorin Frunzăverde a vorbit, sâmbătă, la emisiunea X-Press, difuzată de B1 TV, despre motivele care au condus la decizia sa de a părăsi formațiunea democrat-liberală.

Potrivit lui Frunzăverde, opțiunea sa de a pleca din PDL vine după ce timp de șase ani a fost un „personaj de opoziție” în interiorul partidului.

Referitor la afirmația deputatului PNL Ludovic Orban, potrivit căreia venirea sa în PNL ar fi un gest de „traseism politic”, Frunzăverde a declarat: „Nu știu dacă e vorba de traseism aici, am explicat că nu e vorba de traseism, după ce am stat 22 de ani într-un partid, opțiunea mea vine ca rezultatul unui parcurs pe șase ani în care am fost practic un personaj de opoziție în interiorul PDL, al Partidului Democrat chiar o anumită perioadă, și ulterior a Partidului Democrat Liberal, nu se poate vorbi aici de traseism, se poate vorbi de o opțiune politică. Evident însă că până la urmă votul covârșitor favorabil spune totul”.

Sorin Frunzăverde a fost votat sâmbătă, de Congresul PNL, în funcția de vicepreşedinte în Biroul Permanent Central, cu majoritate de voturi, patru voturi „împotrivă”, între care cel al lui Ludovic Orban, precum şi nouă abţineri.

Sorin Frunzăverde, despre plecarea din PDL

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_17660').select();" id="embed_text_17660" />