Fostul secretar de stat Iosif Moldovan, rănit într-un accident rutier în Harghita

Publicat: 19 05. 2012, 13:43

Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor Iosif Moldovan a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut pe drumul european E 578, în Harghita. În urma accidentului au mai fost rănite alte trei persoane, între care și un copil de doi ani, potrivit Mediafax.

La momentul producerii accidentului, la volan Iosif Moldovan circula pe drumul european E 578, mașina sa fiind lovită de un alt autoturism. Accidentul s-a petrecut vineri seară, între localităţile Sândominic şi Dăneşti, după ce un şofer în vârstă de 33 de ani a virat la stânga fără a se asigura, maşina lovind un autoturism care circula regulamentar.

În urma accidentului, cei doi şoferi, soţia celui vinovat de producerea accidentului şi copilul lor, un băiat în vârstă de doi ani, au fost răniţi şi duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Potrivit unor surse din cadrul poliției, niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

Femeia a suferit multiple leziuni toracice şi craniene, fiind operată. În prezent ea se află la terapie intensivă, în timp ce copilul este internat la Pediatrie şi nu are leziuni severe.

Iosif Moldovan a suferit leziuni la gamba dreaptă. El a fost operat şi a fost lăsat să plece, urmând să se prezinte zilnic la spital pentru verificarea şi îngrijirea rănii.

Șoferul care a provocat accidentul a suferit o contuzie la un genunchi, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.