Fostul procuror șef adjunct al PNA (actuala DNA), Horia Adrian Miclescu, nu a colaborat cu fosta Securitate

Fostul procuror șef adjunct al PNA (actuala DNA), Horia Adrian Miclescu, nu a colaborat cu fosta Securitate
Foto: luju.ro

Fostul procuror şef adjunct al PNA (actuala DNA), Horia Adrian Miclescu, nu a colaborat și nu a lucrat pentru fosta Securitate, a decis, irevocabil, instanța supremă, care a admis recursul acestuia împotriva deciziei date de Curtea de Apel București, care a aprobat o decizie a CNSAS, potrivit Mediafax.

La 11 mai 2011, Curtea de Apel Bucureşti a respins solicitările lui Miclescu şi a admis cererea Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), constatând astfel calitatea de colaborator al Securităţii a fostului adjunct de la Parchetul Naţional Anticorupţie (PNA).

Este nefondată acţiunea CNSAS. Nu sunt note informative, este vorba despre dosarul de urmărire informativă, am avut două dosare de urmărire„, a declarat atunci Miclescu.

Fostul adjunct al PNA a mai arătat că materialele depuse de CNSAS sunt chiar acte din dosarul de urmărire informativă, în care nu este relevată nicio problemă de natură politică, de opinie, ci doar despre relaţiile de familie, şi că nu încalcă nimănui drepturile fundamentale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`