Fostul premier, Emil Boc, citat la DNA în dosarul ANRP: Am fost invitat în calitate de martor și am dat o declarație în acest sens (VIDEO)

Fostul premier, Emil Boc, citat la DNA în dosarul ANRP: Am fost invitat în calitate de martor și am dat o declarație în acest sens (VIDEO)

UPDATE 14.00 La ieșirea de la DNA, fostul premier a declarat că a fost audiat în calitate de martor, dar că nu poate da mai multe detalii, având în vedere că este vorba despre o anchetă în desfășurare.

”Am fost invitat în calitate de martor și am dat o declarație în acest sens. Declarația de martor a vizat la procedura de organziare și funcționare a Guvernului în baza legii 90/2001, am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale, în care ministerele și Guvernul au reprezentanți. Procurorul de caz a avut disponibilitatea de a asculta toate aspectele legate de funcționarea unui guvern în baza procedurilor legale. Nu am avut niciun denunț. Mai multe decât am precizat nu pot să declar”, a spus Emil Boc.

La insistențele jurnaliștilor, edilul a precizat din nou că nu poate da detalii din dosar, dar i-a invitat pe reprezentanții presei la meciul România-Spania, care va fi disputat pe Cluj Arena, precum și la campionatul de baschet care va avea loc anul viitor.

Emil Boc, la ieșirea de la DNA

#DIRECT_ONE_4tcgaf#

Fostul premier al României, Emil Boc, a fost citat la DNA în calitate de martor pentru dosarul ANRP. Acesta a ajuns la Direcția Națională Anticorupție, iar în momentul în care a ajuns lângă jurnaliști, acesta a declarat că a ajuns în calitate de martor, dar ca nu știe în ce dosar este citat.

"Am fost invitat în calitate de martor, probabil într-un dosar de cercetare penală. Mai multe de atât nu am, o să vă spun… Nu știu ce s-a întâmplat, dar atunci când o să știu, o să vă spun. Nu am niciun fel de emoție, pentru că nu am nimic de ascuns", a declarat Emil Boc jurnaliștilor, la DNA.

Emil Boc, la DNA

#DIRECT_ONE_rs38h6#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)