Fostul ministru Valeriu Tabără anunță din spital că se retrage din politică

Fostul ministru Valeriu Tabără anunță din spital că se retrage din politică

Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, a anunțat miercuri, din spital, că se va retrage din viaţa politică și că intenţionează să îşi continue cariera ştiinţifică.

Tabără, care nu a reuşit să obţină un nou mandat de parlamentar în Timiş, a fost implicat zilele trecute într-un grav accident rutier, în urma căreia s-a ales cu fractură de femur la ambele picioare. El a fost supus unei prime intervenții chirugicale și se află în secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic Judeţean Timişoara.

„Voi rămâne, probabil, în viaţa publică, dar cred că pe partea ştiinţifică. E normal să ai un regret, când ştii că de fapt ţi-ai făcut datoria. Cred că nimeni nu îmi poate reproşa ceva. Restul sunt bătălii electorale, dar la adresa mea personală nimeni nu poate să îmi reproşeze ceva”, a declarat Tabără, cu lacrimi în ochi, transmite Mediafax.

Întrebat cum s-a produs accidentul în care a fost implicat, Valeriu Tabără a spus că totul s-a întâmplat din neatenţie şi din cauza oboselii.

„A fost acumulare de oboseală, de probleme multe. Singura cauză a producerii accidentului a fost neatenţia. De obicei, la mine neatenţia era foarte rară când mă aflam la volan, dar un moment de neatenţie este suficient pentru a putea crea un eveniment rutier cu consecinţe”, a spus el.

Accidentul în care a fost implicat deputatul PDL Valeriu Tabără a avut loc vineri după-amiază, la ieşirea din localitatea Izvin, spre Recaş, după ce autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în maşină.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`