Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: „Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani” (VIDEO)

Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani (VIDEO)

Forța Dreptei și PMP au depus luni la BEC peste 310.000 de semnături, strânse la nivel național, pentru alegerile parlamentare. Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei a declarat că printre angajamentele celor două partide se regăsesc transpunerea în Constituție și în legislație a referendumurile care s-au desfășurat în ultimii 15 ani:

“Astăzi, alianța forțelor de dreapta intră în bătălia electorală pentru alegerile parlamentare. Vom depune în cursul zilei de mâine liste complete în toate circumscripțiile electorale, oameni bine pregătiți, oameni cu cariere serioase, oameni integrii, oameni care se pun la dispoziția cetățenilor români pentru a schimba în bine lucrurile în România și pentru a îndrepta tot ceea ce nu funcționează corect în România.

Printre angajamentele noastre ca și reprezentanți ai cetățenilor români în viitorul Parlament aș vrea să menționez câteva lucruri: în primul rând ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în diferite momente în ultimii 15 ani. Vrem să transpunem în modificare constituțională referendumul pe justiție organizat în 2019. Vrem să transpunem în legislație referendumul organizat cu privire la reducerea numărului d eparlamentari și anume, modificarea legii alegerilor Parlamentului, astfel încât Parlamentul României să fie format din 300 de parlamentari. Vrem să punem în practică și inițiativa fără penali, care deșis e află pe masa Parlamentului a fost abandonată de toate formațiunile politice. Ne propunem reforme profunde, reforme care să aducă schimbări în bine,c are să genereze șansa la realizare pentru fiecare cetățean român”.

Din punct de vedere economic, Ludovic Orban a declarat că cele două partide își propun să anuleze deciziile luate în timul guvernării Ciucă-Ciolacu:

“În domeniul economic vom anula toate aberațiile fiscale decise de Guvernele Ciucă-Ciolacu, care au lovit în mediul de afaceri, în antreprenor, în angajații din mediul privat, care au lovit în cei care își exercită profesiile liberale și în cei care își câștigă veniturile din activități independente. Vom pune bazele unui mediu de afaceric are să permită oricărui cetățean care are o inițiativă economică să poată să pornească afacerea și să dezvolte afacerea fără niciun fel de opreliște din partea instituțiilor statului, beneficiind de susținere din partea Guvernului și din partea instituțiilor în zona de afaceri”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:53 - Nicușor Dan a cerut sprijinul Poliției Române pentru a desființa șantierul de la Planșeul Unirii: „Nu cred că trebuie să suni ministrul înainte să rogi poliția să își îndeplinească obligațiile legale” (VIDEO)
19:36 - Nicușor Dan a revenit pe șantierul de la plafonul din Piața Unirii, însoțit de buldozere, să dea jos gardurile: Vă înmânez această dispoziție de desființare. Conform acesteia, noi vă somăm să desființați dvs. Dacă nu o să desființați de bunăvoie, o să desființăm noi (VIDEO)
19:33 - Produsul al cărui preț crește lunar. Cât costă acum, după scumpiri în lanț
19:10 - Ștefan Pălărie (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: Oare de ce s-a răzgândit Daniel Băluță, peste noapte, pentru că acum o săptămână a anunțat bosumflat că renunță la reabilitarea planșeului
18:56 - George Simion, alături de Gigi Becali la moaștele Sfintei Parascheva. Cei doi au venit cu o aeronavă TAROM și au fost preluați cu transportul VIP (FOTO)
18:52 - Dragoș Bucur, despre lupta împotriva bolii cu care a fost diagnosticat. La ce aliment a fost nevoit să renunțe
18:25 - Ce spune PSD despre scandalul reabilitării Planșeului Unirii: „Nicușor Dan are un discurs dublu”
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)