Focșani: Un incendiu a izbucnit la un hotel din oraș, fără a provoca victime

Publicat: 04 12. 2013, 16:16
Foto: ziarpiatraneamt.ro

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marți spre miercuri, la etajul opt al Hotelului Unirea din Focșani, fără a fi înregistrate victime, informează Mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului penttru Situații de Urgență (ISU) Vrancea au declarat că incendiul a fost observat de o persoană care trecea prin zonă şi care a sunat la 112, solicitând intervenţia pompierilor.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă şi la celelalte etaje ale hotelului.

Conform ISU Vrancea, nu au fost înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale.

„Apelul prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 s-a primit de la o personă care trecea prin zona respectivă şi a observat flăcările. La faţa locului au ajuns trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea la locul intervenţiei s-a constatat că incendiul se manifesta la bunurile depozitate într-o încăpere de la etajul al optulea al imobilului. De asemenea, întregul palier era inundat cu fum. S-a intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului,în final, pericolul propagării a fost înlăturat. Se vor face verificări în vederea stabilirii cauzelor care au stat la baza producerii incendiului”, a declarant purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duţă.

Flăcările au izbucnit înre-o încăpere ce era folosită ca magazie.