Flutur compară PSD-ul cu președintele Rusiei: PSD anunță zilnic că ia câte un ales local, ca Putin când a anexat Crimeea

Publicat: 23 09. 2014, 23:09

PSD procedează ca Putin, a acuzat, marți, președintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, explicând că social-democrații anunță zilnică că anexează câte un ales local al ACL precum Putin anexând Crimeea.

„Nu vă luaţi în aceste zile după acele presiuni pe care le fac la adresa aleşilor locali. Îmi exprim îngrijorarea şi dezacordul privind anunţurile zilnice pe care le face PSD prin unii parlamentari, ca Putin când a anexat Crimeea. Mai iau câte un primar. Anexează câte un primar. Nu acesta va fi viitorul. Dacă vă ia ca haină de purtat, de purtat veţi fi”, le-a spus Flutur aleşilor locali ACL Suceava.

Senatorul PDL s-a întâlnit, marți, cu prezidențiabilul ACL klaus Iohannis, la Suceava, cerându-le membrilor PDL și PNL să rămână în partidul de dreapta al României, scrie Mediafax.

În ultimele zile, în judeţul Suceava mai mulţi aleşi locali de la PNL şi PDL, între care şi şase primari, s-au înscris în PSD.