Flutur: Ciucă rămâne candidatul PNL la prezidențiale, indiferent ce spun unii scenariști / Îi lăsăm pe ceilalți să-și pună drojdie în sondaje, să-i dea cu 150%, nu asta e problema noastră (VIDEO)

Publicat: 10 09. 2024, 11:47
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, a insistat că Nicolae Ciucă rămâne candidatul partidului la prezidențiale, în ciuda a ceea ce propun unii „scenariști”, și s-a arătat încrezător că acesta va intra în turul doi al alegerilor.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Gheorghe Flutur: Nicolae Ciucă rămâne candidatul PNL la prezidențiale

„S-a votat în unanimitate la Biroul Politic Național candidatura lui Nicolae Ciucă. Sunt anumiți scenariști care, poate și cu unii de la noi care au imaginație, spun ”n-ar fi bine așa…”. PNL și-a ales traiectoria.

Nicolae Ciucă, președintele partidului, e un om care a unit, care a confirmat prin managementul politic aproape 30% la votul de la alegreile locale. Asta înseamnă o performanță a PNL. Ciucă e un om extrem de echilibrat, neconflictual, constructiv și e un om care bate țara la pas acum, a făcut-o și până acum. A fost un premier care a performat.

Cred că dacă făceam Consiliul Național mai devreme, închideam și mai devreme poveștile. Oricum sunt doar niște vorbe. Garantat Ciucă intră în linie dreaptă pentru președinție și eu sunt foarte încrezător că va intra în turul 2, că România are nevoie de un om echilibrat, cumpătat, cu o carieră excepțională cum e Nicolae Ciucă”, a declarat liderul liberal.

Ce a spus Flutur despre sondaje

Întrebat cum vede plasarea lui Ciucă în sondaje, Flutur a spus că „foarte multe sondaje sunt otrăvite”.

„Îi lăsăm pe ceilalți să-și pună drojdie în sondaje, să-i dea cu 150%, nu asta e problema noastră”, a mai precizat Gheorghe Flutur.

Consiliul Național al PNL se va întruni duminică, la ora 11.00, pentru a valida candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.