Florin Spătaru, despre postul de comisar european: Nu eliminăm discuțiile pe care le vom avea în coaliție. Nu ne putem antepronunța pe o persoană fără să știm care este portofoliul României (VIDEO)

Florin Spătaru, despre postul de comisar european: Nu eliminăm discuțiile pe care le vom avea în coaliție. Nu ne putem antepronunța pe o persoană fără să știm care este portofoliul României (VIDEO)
Foto: Facebook @ Florin Spătaru

Florin Spătaru (PSD), consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, a vorbit despre postul de comisar european al României, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și nu a exclus posibilitatea unor discuții în coaliție pe această temă.

Florin Spătaru (PSD), pe B1 TV, despre postul de comisar european al României

Întrebat dacă își urmărește PSD propriile interese în ceea ce privește desemnarea comisarului european, Florin Spătaru a spus: „Nu, în niciun caz și nu eliminăm dialogul sau discuțiile pe care le vom avea în coaliție, dar cred că este foarte important (…) să avem această comunicare cu președinta Comisiei Europene, să vedem care este și poziția dânsei față de o propunere de comisar european care ar veni din partea României, că dacă tot vorbim de această propunere, două persoane, o doamnă și un domn, din partea României, asta este dorința președintei Comisiei Europene, dar vedem că sunt țări care (…) au venit cu o singură propunere de comisar european”.

„Nu știu, vom vedea dacă România va veni cu o propunere sau cu două, asta e o discuție pe care o vom avea în coaliție, dar cred că e important să avem omul potrivit la locul potrivit și să avem acel portofoliu care să reprezinte într-adevăr interesele României. Nu ne putem antepronunța pe o persoană fără să știm care este portofoliul pe care România îl va avea”, a adăugat social-democratul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)