Florin Roman (PNL): Liderii PSD fug ca dracu de tămâie de referendum. Se vorbește mai mult de condițiile de detenție din închisori, decât de condițiile din spitale

Florin Roman (PNL): Liderii PSD fug ca dracu de tămâie de referendum. Se vorbește mai mult de condițiile de detenție din închisori, decât de condițiile din spitale
Foto: Facebook / Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman este de părere că PSD-iștii sunt sperați de referendumul pe justiție, aceasta fiind explicația pentru care liderii social-democrați îndeamnă la boicot.

“Lideri importanți ai PSDragnea, cum sunt senatorii Mihai Fifor și Serban Nicolae, au îndemnat public la boicotarea referendumului împotriva corupților. Ceea ce era de așteptat, având in vedere ca singurul proiect al PSD este cum sa scape Dragnea de închisoare.

De peste doi ani, PSD vorbește mai mult de drepturile deținuților din închisori, dar nu spune un cuvânt despre victimele criminalilor, violatorilor și tâlharilor eliberați din închisori.Se vorbește mai mult de condițiile de detenție din închisori, decât de condițiile din spitale”, transmite Roman.

Referendumul are ca miza întărirea statului de drept, după cum a precizat Klaus Iohannis, într-un discurs de la Cotroceni, miercuri. (Detalii AICI)

Deputatul PMP amintește totodată de avertismentul lui șeful Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a transmis că ar putea declanșa Articolului 7 împotriva României, dacă modificările la codurile penale vor intra în vigoare

“Romanii trebuie sa știe ca activarea art. 7 nu înseamnă doar suspendarea dreptului de vot in Consiliu, ci și pasul premergător al suspendării tuturor finanțărilor europene pentru români, inclusiv plățile directe, cum sunt subvențiile pentru agricultori. Miza acestui referendum sunt și zeci de miliarde de euro, pe care România riscăsăîi piardă, în cazul suspendării plăților, și totul doar pentru ca Liviu Dragnea și corupții din jurul lui săscape de închisoare.

PNL susține referendumul inițiat de președintele României! Este de datoria noastră, a fiecărui român să apărăm România oamenilor cinstiti, de corupții lor! Și o putem apăra votând DA la referendum!”, spune Florin Roman.

Amintim căprim-vicepreşedintele Comisiei Europene,Frans Timmermans, a trimis o scrisoare către preşedinteleKlaus Iohannis, prim-ministrul Viorica Dăncilă şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şiLiviu Dragnea, în care ameninţă, în premieră, cu declanşarea Articolului 7 împotriva României modificările la codurile penale vor intra în vigoare. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`