Florin Roman: Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și AUR

Florin Roman: Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și AUR
Sursa foto: Facebook / Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, că este „atât de îmbătat și obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relația cu Simion și AUR”.

Florin Roman, despre „refuzul lui Nicolae Ciucă și al PNL de a mai comunica politic” cu Marcel Ciolacu și PSD

Liberalul l-a acuzat pe liderul social-democrat că „se visează președinte cu ajutorul lui Simion”.

„Marcel Ciolacu e atât de îmbătat și obsedat de putere încât a ajuns complet dependent de relația cu Simion și AUR. Acum nu știe cum să mai justifice public refuzul lui Nicolae Ciucă și al PNL de a mai comunica politic cu el și cu PSD”, a declarat Florin Roman, joi, într-o postare pe Facebook.

„Președintele Nicolae Ciucă a întrerupt orice dialog politic cu Marcel Ciolacu după ce acesta a ajuns captiv scenariului PSD-AUR imaginat de Viorel Hrebenciuc, scenariu în care Marcel Ciolacu se visează președinte cu ajutorul lui Simion, iar PSD și AUR visează o majoritate împreună în Parlament”, a continuat deputatul PNL.

Florin Roman îl acuză pe Marcel Ciolacu „se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și AUR”

Deputatul liberal a amintit de decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă.

„Am văzut în decizia judecătorilor trimiși de PSD la CCR de a elimina un rival al lui Simion din cursa prezidențială, cât de departe pot merge Ciolacu și PSD în goana după puterea absolută”, spune Florin Roman.

„Marcel Ciolacu se visează Lukașenko de România cu ajutorul lui Simion și al AUR. PNL nu poate accepta astfel de scenarii gândite în aceleași laboratoare care voiau să servească România pe tavă unor Năstase, Ponta sau Dragnea”, a adăugat Florin Roman.

„PNL e singurul partid care are forța necesară de a coagula energiile dreptei și de a opri PSD-ul și pe Ciolacu din încercarea de a întoarce România la epoca Iliescu-Năstase-Vadim”, a mai declarat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:22 - Simona Spătaru, despre cazul dronelor: Așteptarea aceasta infinită pentru a modifica două virgule într-un text de lege este complet inexplicabilă pentru Guvern (VIDEO)
22:02 - Fiica Oanei Roman are salariu la 10 ani. Din ce își câștigă banii
21:56 - Avocații lui Nelu Tătaru, după perchezițiile din biroul de la spitalul din Huși: Au durat mai mult de șapte ore. Nu s-a găsit nicio bancnotă / S-a găsit o găină, nu s-au găsit ouăle. Nu era găina din anchetă (VIDEO)
21:54 - Mihai Ghigiu, despre referendumul lui Nicușor Dan: “În Consiliul General, PSD va vota pentru acest referendum/ Guvernul nu va da OUG” (VIDEO)
21:52 - 10 alimente cu „zero calorii”, recomandate persoanelor care vor să piardă din greutate
21:24 - Raluca Turcan, despre schema nou-lansată pentru industria cinematografică: Statul ungar a câștigat 1,2 miliarde de euro în urma unei scheme similare. Noi anticipăm în perioada următoare peste 370 de milioane de euro (VIDEO)
21:24 - Cât costă un abonament la sală în România. Sunt mai scumpe decât în Vest
21:23 - Poliția Română a confirmat că cei trei copii dați dispăruți au fost depistați alături de tatăl lor în Serbia: „La acest moment, minorii sunt în afara oricărui pericol”
20:58 - Ce mesaj a postat Liam Payne cu o oră înainte să moară. A căzut de la etajul 3 al unui hotel
20:57 - Raluca Turcan, despre referendumul lui Nicușor Dan: Să dăm o Ordonanță de Urgență, să fie secțiile de votare suprapuse și să sprijinim o consultare a bucureștenilor, care este necesară pe niște chestiuni foarte importante (VIDEO)