Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește

Publicat: 26 10. 2024, 22:05
Foto: Florin Roman / Facebook

Deputatul PNL Florin Roman i-a răspuns ministrului PSD de la Investiții și Proiecte Europene, Adrian Câciu, despre care a spus că „mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de un an jumate de când îl conduce”.

Florin Roman, despre Adrian Câciu: Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește

Liberalul l-a criticat pe Adrian Câciu, sâmbătă, pe Facebook, în replică la declarațiile social-democratului despre Nicolae Ciucă și Nicușor Dan.

„În loc să dea din mâini despre București și urbanism, domnul Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de un an jumate de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu-l găsește, și să explice de ce nu se vede nimic în mandatul dumnealui”, a declarat Florin Roman.

Florin Roman: Îl depășesc până și subictele care țin de ministerul lui

Deputatul PNL susține că pe Adrian Câciu „îl depășesc până și subiectele care țin de ministerul lui”, cel al Investițiilor și Proiectelor Europene.

„Pe Adrian Câciu îl depășesc până și subiectele care țin de ministerul lui, dar scapă pe Facebook să-și dea cu părerea despre nave spațiale. Scapă el sau îi scriu alții, pentru ca domnul Câciu se pricepe la politici și politică la fel de mult cum se pricepe Marcel Ciolacu la limba engleză”, a mai declarat Florin Roman.