Florin Pandele, dat afară din PSD de către propria soție: Gabriela Firea l-a exclus din partid pe primarul din Voluntari

Florin Pandele, dat afară din PSD de către propria soție: Gabriela Firea l-a exclus din partid pe primarul din Voluntari
foto: eva.ro

Florin Pandele, primarul din Voluntari, a fost exclus din Partidul Social Democrat chiar de propria soție, Gabriela Firea, în calitate de șefă a organizației PSD Ilfov, arată aktual24.ro.

Motivul excluderii lui Pandele din partid este acela că a decis să candideze în calitate de independent pentru un nou mandat de primar, hotărâre pe care ar fi luat-o pentru a "nu-i face rău soției mele", în contextul în care Firea candidează în cursa pentru Primăria Capitalei.

"Având în vedere că am decis să candidez independent la Primăria orașului Voluntari, hotărârea de a fi exclus din PSD mi se pare statutară, firească. Nu pot să spun că mă avantajează statutul de candidat independent, pentru că pornesc de la zero, nu mai beneficiez de scorul partidului la nivel național.

Deși cu strângere de inimă, am luat această decizie pentru a nu-i face rău soției mele, care este candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei, dar și pentru a nu fi acuzat că mă folosesc de procentele partidului în care soția mea are o funcție importantă.

Am candidat de trei ori ca membru PSD la Primăria Voluntari și am reușit să transform, împreună cu echipa mea, o comună într-un oraș. Acum suntem pe cont propriu, în fața cetățenilor. Rămân un om atașat valorilor de stânga, provin dintr-o familie modestă, de oameni muncitori, înțeleg greutățile oamenilor. Care e cea mai mare realizare a ultimilor ani? Faptul că am construit un spital, când alții închideau spitale, și că înălțăm o Catedrală care va dăinui peste veacuri", a explicat Florin Pandele, într-un comunicat de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`