Florin Cîțu: Această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare (VIDEO)

Publicat: 11 06. 2021, 17:47
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîţu a participat vineri, la o conferință de presă la Zalău și a declarat că”această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare”.

”Sunt aici pentru a susţine în continuare campania de vaccinare. Să nu uităm că suntem încă în pandemie astăzi sunteţi pe locul 10, un loc onorabil, dar trebuie făcut mult mai mult”, a declarat Florin Cîţu.

”Trebuie să facem mai mult, pentru că pandema nu a trecut. Avem cifre bune, am luat-o în faţa pandemiei, dar trebuie să nu ne culcăm pe o ureche pentru că această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare. Atunci putem spune că a trecut pandemia”, a mai afirmat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a mai spus că este un succes campania de vaccinare, fiind indicatori care arată asta.

”Trebuie să revenim la normalitate. Tot ce aveam noi înainte de pandemie, viaţa nostră, trebuie să revină la normalitate şi revenim doar prin vaccinare”, a declarat, vineri, la Zalău, Florin Cîţu.

”Campania de vaccinare avea un scop clar, de a învinge pandemia. Dacă mă uit la acest indicator – Bucureşti are peste 50% dintre persoanele eligibile vaccinate, Clujul e aproape- da, campania este un succes. Avem nişte indicatori că această campanie de vaccinare a funcţionat. În acelaşi timp, e adevărat, că, pentru a avea succesul suprem, trebuie să accelerăm lucrurile”.

”De fiecare dată, chiar dacă nu vrem să politizăm acest lcuru, trebuie să observăm că doar primarii PNL, UDMR, cei de la guvernare se implică, mai puţin primari, liderii din Opoziţie. Până astăzi eu nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centrum de vaccinare să susşină campania, nici pe Grindeanu sau doamna Gabriela Firea. Această campanie de vaccinare este a noastră a tuturor, nu doar a PNL sau a partidelor de la guvernare”, a mai declarat Florin Cîțu.