Florin Călinescu, despre USL: Cum să lipești PNL de seceră și ciocan? Liberalii sunt înghițiți de stânga (VIDEO)

Publicat: 01 12. 2011, 22:49
Foto: B1 TV

Actorul Florin Călinescu a declarat, joi, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că nu poate să înțeleagă cum a ales Crin Antonescu să facă alianță cu un partid, PSD, asemănat cu fostul Partid Comunist.

Invitatul consideră că astfel se distruge istoria de 100 de ani a liberalilor.

Să duci o mișcare de 100 de ani și să o lipești de seceră și ciocan este deconectarea de la aparatele istoriei pentru acest partid„, a spus Călinescu.

Actorul susține că în momentul în care PNL va fi dat afară din USL nu va mai putea să se întoarcă în aripa dreaptă a scenei politice, fiind actualmente complet absorbit de latura stângă.

Unde se mai întoarce PNL când PSD îl aruncă din tren? La dreapta? Nu, este înghițit de stânga fără nicio explicație„, a comentat fostul moderator.

În ceea ce îl privește pe Victor Ponta, actorul este de părere că liderul PSD nu este decât o păpușă a cărei sfori sunt trase de bătrânii PSD.

Ponta încă nu e credibil. Nu cred că Hrebenciuc, Mitrea, Năstase sau Iliescu se lipesc de pereți așa. Cred că și-au creat un polonic cu care dau în cap acum. Ponta e polonicul„, a conchis Florin Călinescu.

Florin Călinescu, despre USL

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />