Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)

Publicat: 10 10. 2024, 21:46
Foto: Facebook / Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a declarat joi seara în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat că este greu pentru liderii PNL să explice acuzațiile de corupție care îl vizează pe fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru, chiar dacă acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție:

“E destul de greu să te pronunți. Niciodată nu am făcut comentarii despre astfel de situații până la proba contrarie, domnul ministru beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Ceea ce este ciudat este faptul că în pre-campanie electorală PNL-ul spune că stă la guvernare pentru a stopa hoțiile PSD-ului, se întâmplă minuni de genul ăsta.

Cred că e greu pentru orice partid și pentru orice conducător de partid să explice aceste gesturi și cred că ar trebui să existe mai multă ponerație în declarațiile făcute de cei care ies în fața oamenilor cu privire la un partid sau altul.  Trebuie să existe ponderație pentru că oamenii nu apreciază genul acesta de băcălăreală”.