Florian Bodog (PSD): „La mijlocul lunii august vom avea un congres în care vom decide candidatul la prezidențiale” (VIDEO)

Florian Bodog (PSD): La mijlocul lunii august vom avea un congres în care vom decide candidatul la prezidențiale (VIDEO)
Foto: Facebook / Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a declarat duminică seara în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat că PSD va decide la mijlocul lunii august cine va fi candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale. Acesta a precizat că deși este o cutumă ca președintele partidului să fie candidatul PSD, în partid va exista o competiție deschisă:

“Așa cum s-a hotărât în ultima ședință a conducerii PSD, la mijlocul lunii august, vom avea o conferință națională, un congres în care se va desemna candidatul pentru președinție.

PSD-ul fiind un partid care respectă regulile democrației s-a făcut public anunțul că cine dorește să candideze la funcția de președinte al României poate să își depună candidatura și într-o ședință statutară a partidului se va decide care este cea mai bună opțiune.

Nu vreau să răspund în numele domnului președinte Ciolacu. Domnia sa a făcut declarațiile pe care le știm cu toții și cred că partidul este cel care va hotărâ. Domnia sa este președintele partidului, ca și cutumă președintele partidului își asumă o astfel de decizie, însă nu este o obligativitate ca partidul să hotărască într-un anumit fel”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`