Florian Bodog (PSD): „De la început s-a spus că vor exista creșteri diferențiate ale pensiilor”

Florian Bodog (PSD): De la început s-a spus că vor exista creșteri diferențiate ale pensiilor
Foto: Facebook / Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a comentat în emisiunea News Pass situația recalculării pensiilor. Acesta a precizat că nimeni nu a mințit pe pensionari că pensiile vor crește la fel de mult în urma recalculării:

“Este adevărat că de la început s-a spus că vor exista creșteri diferențiate ale pensiilor. Nu a mințit nimeni, nu a spus nimeni că toată lumea va lua același procent. Nu știu care este situația în ceea ce privește greșelile semnalate însă ele vor trebui remediate.

Nu cred că există astfel de situații și nu am informații că vor exista astfel de situații. Ce știu eu este că această recalculare a pensiilor este una care era necesară. Erau pensionari care trăiau la limita subzistenței, care nu mai reușeau să își plătească medicamentele, nu reușeau să asigure necesarul pentru traiul zilnic și cred că acolo trebuia intervenit de urgență”.

Florian Bodog a mai precizat că această temă nu este una de campanie, pentru că pensionarii trebuiau informați:

“Dacă ne dorim transparență și să informăm oamenii cu ceea ce se întâmplă, da era necesar să informăm oamenii în ceea ce privește aplicarea acestei legi. Cred că ăsta este scopul de bază și scopul care atinge zona socială a pensionarilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`